Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
22 September 2006, 14:19:21

Pas de kleur aan:
Kleding voor Medische diensten, Reddingsbrigades, Ambulance, GHOR en EHBO!
Zoek:     Geavanceerd zoeken
+  ZiekenhuisForum
|-+  Het Kippenhok
| |-+  Het Kippenhok!
| | |-+  Samenvatting 3 woorden verhaal!
« vorige volgende »
Pagina's: [1] 2 3 ... 6 Print
Auteur Topic: Samenvatting 3 woorden verhaal!  (gelezen 2001 keer)
Pieter Joziasse
Administrator
Erelid
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 469


IC- en Ambulanceverpleegkundige


WWW E-mail
Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Gepost op: 27 September 2003, 20:42:27 »

Hier volgt een samenvatting van het 3 woorden verhaal, met dank aan joanne!

Bijgewerkt t/m 26 september

Op een mooie zomerse dag in Waspik, schoot er een ambulance voorbij met loeiende zwaailichten en geopende achterdeuren.
Hij was onderweg naar limburgs grootste berg in het zeer zomerse landschap om daar een koe uit de mergelgrotten te halen.
Deze koe was verkeerd gestuurd door de hartchirurg die weleens een keertje zelf wilde melken.
Toen de ambulance merkte dat de zwaailichten loeiden en ze dus niet van de koe en de horens verlost waren, moesten nu toch dringend de twee verpleegkundigen erg snel hun diensten moeten aanvragen voor de komende kerst en oudjaar
wat natuurlijk altijd erg moeilijk is, aangezien de meeste verpleegkundigen wel eens lekker vrij willen om kalkoen, oliebollen en champagne te nuttigen op die laatste dag van het voorbijgevlogen jaar.

De volgende ochtend , 1 januari, ging om 11 uur de piket dienst in en het viel vies tegen om direct al aan het werk te moeten, met twee flessen wijn achter de kiezen.
De telefoon ging!
en we moesten op zoek naar de meest recente uitvoering van het reanimatieapparaat voor een oproep van een kangeroemoeder met kind.
Het kind had ondanks de waarschuwingen bovenop de ladder met een kopje zonder oor, gevuld met ondefinieerbaar vocht balancerend op de bovenste kapotte sport moeders buidel onderzocht.
En daar vond het kangaroekind een van de jeuk gek geworden ambulanceverpeegkundige (die) probeerde om het kangaroekind te sommeren vogelbekdiereieren te eten.
Maar het kind kreeg de hik en viel vervolgens te pletter op de betonnen vloer. De ambulanceverpleegkundige kon nog net voorkomen dat de hik van het kangaroekind desloot in rep en roer zou belanden.

Na enige tijd kwam er toen een man binnen die zei dat er buiten iets groots en eits roods op de parkeerplaats van de supermarktwas gevonden. Het had vier poten en leek op een bloederige aliën maar dan anders. Bijna beet hij met zijn door de tandarts aangescherpte lange hoektanden dwars door de voordeur van de ambulancepost, maar gelukkig brak er toen iemand zijn neus en zijn clavicula.
Gelukkig was de gipsverbandmeester aanwezig die vakkundig zijn houten been op het hoofd van zijn teamleider aanbracht om vervolgens het nieuwe rooster te verscheuren. Ze keken elkaar aan en barstten in tienduizend kliene stukjes. De gipsverbandmeester legde een suspensior aan en kleedde de paspop helemaal uit.
De gynaecoloog zuchtte die daardoor op het bed viel, alwaar dokter Bernhard van Strohalm-Wildebraas zijn lunch gebruikte om zijn nuchtere verstand te behouden.
Van schrik sprong deze een gat met een doorsnede van 5 meter in de onderliggende gipsverbandmeester. Deze gilde het uit van genoegen en haalde uit met zijn grote, gele hoektanden naar het paard van Troje. De tanden boorden zich vervolgens in het achterwerk van de ambulanceverpleegkundige waarbij deze tot ieders genoegen luidkeels kermde: "Dokter!!"
Er werd direct een patholoog bijgehaald die als specialisatie darmziekten had. Heftige urineproductie en bloedbraken was hij gewend maar wat hij hier aantrof ging hem door merg en lurven. Misselijk van het smurfensnot, groen en geel, besloot hij om door te gaan met zijn eigen dringende sanitaire behoeften.
Snel zocht hij naar zijn speculum en daarmee kon hij naar binnen glippen tussen de rode fluwelen gordijnen. Wat hij toen voelde was buiten alle proporties om superglibberig en stinkend. Het voelde alsof een grote paling op een fiets was platgereden op het dak van een space shuttle.
Je weet natuurlijk nooit wat daar allemaal gebeurt voordat de ambulance ter observatie vastgehouden wordt.
Plotseling verscheen er een leuke nachtzuster met een hele pan boerenkool met spek en worstjes en natuurlijk veel chocoladeijs met discodip en nootjes. Sterke koffie om weer nuchter te worden van een nachtje met zuster Clifia. Om vervolgens haar extra lange nagels weer te gebruiken om de jeuk op haar favoriete manlijke patiënt mee te verminderen.
De volgende dag bleek tot haar grote schrik dat ze haar pil in plaats van haar bril had ingeleverd bij de spullenhulp. Om ellende te voorkomen smeerde ze smeerkaas op de eerstedebeste voorbij vliegende schotel koud vlees met voorgewarmde NaCl 0,9% en jodiumoplossing.
Eindelijk was de anesthesist nu op zijn plek waar hij tot volgende week dinsdag rijst en poffertjes met stroopen appelmoes moet gaan bereiden.
De chirurg in spe dacht (dat) het tijd was om te gaan pingpongen met de mollige naakte bovenbuurvrouw. En dus pakte hij zeer enthousiast een pot stroop en smeerde die langzaam uit op de behandeltafel van de bovenbuurvrouw. Helaas gleed de bovenbuurvrouw de achterdeur uit.
Twee minuten later arriveerde de ambulance. Tot hun schrik was de defibrillator gesaboteerd te zijn door de patholoog die, ondanks het drukke vakantieverkeer met vrouw en kinderen zijn werk niet goed kon uitvoeren.
De patholoog dropte volslagen onverwachts een van zijn collega's met als gevolgeen grote chaos.
In aller ijl maakte hij van zijn witte jas een kussen om zo effe lekker te kunnen sucken, wat hij wel vaker doet.
Ondertussen gaan alle zusters pillen uitdelen aan was allesbehalve lekker dus was geen succes was het kotsen niet te stoppen, liters vlogen door de lucht en kwamen neer op de patiënten en de verpleegkundigen die bezig waren met het verschonen van de brancards.
Plotseling verscheen er een mooie, blonde, lange, goedgeklede panter op het toneel, die direct de gynaecoloog aanviel met een cervixbrush. Het uitstrijkje zat vastgekleefd aan de pingpongtafel. Het lukte hem maaramper om overeind te komen en het zoekgeraakte laken te draperen over de man van de SRV, maar toch lukte het na veel wikken en wegen de man op te nemen voor een grote beurt, waar de separeer voor gebruikt werd. De man wist niet meer wat hij doen moest. Daarom pakte hij snel een schaar en knipte een gat in de deur van de ambulance.
Toen klom hij op de steiger en vouwde van het papieren servetje een eend die kon moppentappen en (die) vertelde: "Er was eens....."
Helaas zakte de steiger door het dak van de ambulancepost. De eend kwaakte en probeerde de telefonist in rep en roer te stressen waardoor deze plotseling een hele harde scheet liet waaien. De patholoog schrok hier zo van dat zijn hik ineens oversloegnaar zijn kleine teen. Daarom sloeg hij met....
Gelogd


webdesign, webhosting & webvertisingwebwinkels, betalingsystemen en debiteurenbeheer
joanne
Senior lid
****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 31


Dit forum is het helemaal !


Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Antwoord #1 Gepost op: 13 Oktober 2003, 20:30:41 »

een hamer zijn vrouw op haar knieschijf om te zien of zij met haar oren bij haar grote teen kon komen. Natuurlijk kon zij met haar vinger haar neus niet achterstevoren zetten. Daar had ze de plastisch chirurg voor nodig, maar die was slachtoffer geworden van een razende orkaan genaamd Maxima. Door dit alles was de patholoog vergeten om koffie te zetten voor het paarse nijlpaard. Het nijlpaard riep: "HELP!!, zonder caffeïne red ik het niet om de trein van half twee naar Papanicolaou te halen want mijn skippybal is gestolen door een kangoeroejong dat met zijn tengels aan de zwaailichtknop heeft zitten klojoën." Dat is natuurlijk een groot probleem voor de verloskundige die het paarse kabinet volledig ontkent.
De minister van algehele onbenullige zaken riep: "Ik ben de grootste zak van deze regering en wil per 1 november de ziekenhuizen sluiten, want het moet maar eens afgelopen zijn met dat oppervlakkige gespeel."
Het ziekenhuispersoneel protesteerde hevig en dreigde de minister een rectumcanule per os in te brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Met hulp van een flinke zuster met baardgroei en het kangoeroejong, geassisteerd door de patholoog en vaseline ging de canule al glibberend in het oor naar de hersenpan om zich daar te plaatsen in de beschimmelde zaagselvlokken.
Hij voelde zich opeens erg duizelig worden en zag iedereen veranderen in prachtige nachtzusters zonder vestje aan over hun witte katoenen wikkelrokjes met slingers van struisvogelveren. Daar raakte hij zo emotioneel betrokken door.
Uiteindelijk gaf hij toe dat zijn houding wel erg ongebruikelijk was tegenover (zulke aardige mensen die zich zo) de persoon die zoveel moeite deed om de nederlandse verpleegkundigen te nomineren voor de AKO-literatuurprijs.
Ondertussen was het protest sterk toegenomen onder het IC bed, waar de broeder en zuster het gezellig hadden (ze testte van) met een verschrikkelijk gezellig bakkie kruidenthee die ook stimulerend werkte. Van........

bijgewerkt tot en met 13 oktober (p. 45)
Gelogd
joanne
Senior lid
****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 31


Dit forum is het helemaal !


Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Antwoord #2 Gepost op: 21 November 2003, 21:25:11 »

Van 's morgens vroeg tot in de late ochtend. Hierna sliepen ze de komende 3 dagen volledig onder een warme deken van lamawol. Toen ze wakker werden, merkten ze plotseling dat hun zakken leeg gegraaid waren door een stel grijpgrage verslaafde patiënten van het nieuw gebouwde Koningshuis aan de Hoensbroekse Vestingwal en dat was natuurlijk om misselijk van te worden van ellende. Buiten was het erg vies gaan ruiken, de kangaroemoeder met haar buidel vol met rotte vogelbekdiereieren was gaan braken op de ambulance van Bert en Ernie die, door de ernstige koude buiten, onderkoeld waren geworden. Ondanks deze ontwikkeling bleef iedereen lachen. Men hield het vlammetje onder de billen waardoor er een steekvlam ontstond die weer zorgde voor vliegende paniek en de broodnodige warmte.
De kangaroemoeder was haar handschoenen kwijt. Hierdoorhad ze erg koude handen en vieze nagels. Toen belde de ziekenhuishygiënist om haar eens helemaal na te screenen op mogelijke infectieuze aandoeningen.
Ondertussen was het al vroeg in Lutjebroek gaan sneeuwen. De wegen waren onbegaanbaar, mede omdat de sneeuwschuiver uitgegleden was over een bevroren bananenschil die erg slijmerig en bruin was.
Kruipend ongedierte liet een spoor van vernieling achter zich en plantte zich ongeremd voort met de grootste lol. Vandaar dat dit ongedierte snel en effectief alle menselijke sappen opslokte. De situatie liep hierdoor aardig uit de hand, met als gevolg verstopping van het rectale systeem en een gigantische puinhoop die er langs liep.
Huilend kwam Jan-Peter.....

Bijgewerkt tot en met p. 53
Gelogd
Paul SEH
Global Moderator
Erelid
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 2840


Medic will help


E-mail
Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Antwoord #3 Gepost op: 22 November 2003, 13:51:14 »

Bedankt voor de samenvatting. Zo wordt het tenminste weer een beetje duidelijk.  Grijns
Gelogd

SEH-verpleegkundige
joanne
Senior lid
****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 31


Dit forum is het helemaal !


Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Antwoord #4 Gepost op: 3 Februari 2004, 21:00:04 »

Huilend kwam Jan-Peter met laxeermiddel mee naar buiten om achter de bosjes te exploderen in een gigantische fontein van bagger. Gelukkig liep alles toch weer met een enorme snottebel het riool in.
De overvliegende helicopter bracht pepernoten en geheel onverwacht een grote zak geld. Hiermee kan Jan-Peter een schoonmaakbedrijf inhuren om de bagger uit de bosjes te laten verwijderen.
Na deze geslaagde baggersessie kwam Gerrit ook nog effe de boel bevuilen. Hij werd direct door de kangaroomoeder opgeruimd, ze schopte tegen zijn zere stuitje en bond vervolgens met een touniquet de cerebrale circulatie af. Eindelijk een definitieve oplossing voor dit irritante geneuzel in de vrije sector.
Feestende specialisten kwamen vervolgens om de hoek kijken, maar dat veroorzaakte een volgend probleem, dat van de bloemetjes en de bijtjes. Steeds besmettingen (bevruchtingen) vonden hun weg door de grotten van de Pietersberg.
Vandaag is het precies lang genoeg geleden dat Joanne haar zwemdiploma heeft gehaald zonder dat ze les heeft gehad. Gelukkig is daar morgen geen tijd voor gereserveerd dus kunnen we rustig slapen, want Joanne doet dat ook! Vandaar dat we nog niet wakker gebeld worden door mijn collega.
Nog voordat er ook kangaroemoeders met puntmutsen rondliepen, waren wij, analisten, alleen aanwezig en moesten we zien dat (we) het kangaroekind zindelijk werd. Zijn incontinentiemateriaal was op en dus de buidel rijkelijk gevuld met lichaamsbestanddelen. Hierdoor was het onvermijdelijk om alle personen te verschonen, want bouwpaketten kosten te veel moeite om in elkaar te zetten. Maar dat mag de pret niet drukken.
Ondertussen waren honderd kerstmannen druk bezig met de voorbereidingen van een groots opgezette carnavalsoptocht die zou duren tot diep in de ochtend. Hierna zou het mogelijk worden om te genieten van de kangaroemoeder die met haar zelfgebakken kerstbrood onderweg was naar het kippenhok op het Leidseplein in Amsterdam. Oliebollen en appelflappen vlogen door de tram en alle (alle) passagiers keken met goede voornemens naar deze lekkernij want voor je het weet is het oudjaarsavond en tikt de klok zijn laatste seconden weg.
Hopeloos was het nog niet, zover, voor Jan-Peter Balkenende want met Erica en de rest is het niet lekker oliebollen eten , dus kunnen we met een gerust geweten elkaar gelukkig nog recht aankijken.
Al met al lijkt het erop dat de kangaroemoeder met haar kind op hun pootjes terecht zullen komen in deze donkere ziekenhuisgangen zonder verwarming en verlichting natuurlijk. Maar deze ziekenhuisgangen lenen zich uitstekend voor geheimzinnige gedragingen welke vooral 's nachts zonder schaamte worden gebruikt door verpleegkundigen. Er gebeurt dan iets, dat je altijd bij zal blijven. De verpleegkundigen .. zwetend door de badkamers en de tuinen buiten. Aangekomen bij de mooie, ontklede, met betadine overgoten, knappe, jonge, rondborstige dame, gaat je hart sneller kloppen want je weet nooit wat er in de lucht hangt.
Na dit toh wel spannende gebeuren komt er een kater langs, die samen met een paars nijlpaard voetje voor voetje voortschrijden over de groene paden van het mooie Hoensbroekse landschap. Opeens liet het nijlpaard de kater van de buren opeten met chinese eetstokjes.....
Gelogd
Kylton
Erelid
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 200


Verpleegkundige traumatologie


Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Antwoord #5 Gepost op: 3 Februari 2004, 21:08:14 »

Thnx voor de samenvatting, Joanne!
Weten we weer een beetje waar het over gaat....... Grijns
Gelogd

Het leven is zo gek nog niet.

Life is what you make it!
Paul SEH
Global Moderator
Erelid
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 2840


Medic will help


E-mail
Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Antwoord #6 Gepost op: 5 Februari 2004, 18:34:00 »

Ja het werd weer eens tijd voor een samenvatting. Is was het overzicht alweer een beetje kwijt. En zoals ik al dat gaat het dus nog steeds helemaal nergens over.  Grijns
Gelogd

SEH-verpleegkundige
Pieter Joziasse
Administrator
Erelid
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 469


IC- en Ambulanceverpleegkundige


WWW E-mail
Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Antwoord #7 Gepost op: 6 Februari 2004, 22:44:44 »

...Het moet niet gekker worden  Grijns Lippen verzegeld
Gelogd


webdesign, webhosting & webvertisingwebwinkels, betalingsystemen en debiteurenbeheer
traumaheli
Erelid
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 301


Anesthesie Medewerker i.o.


WWW
Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Antwoord #8 Gepost op: 24 Juni 2004, 22:08:13 »

en weer een samenvattign het was ff werk want het is al een tijdje niet gedaan maar hier komt ie:
van 3 feb (pag 70 - pag 81  )

Opeens liet het nijlpaard de kater van de buren opeten met chinese eetstokjes.....
en een hete kip met pindasaus Hierna een boertje en een boerinnetje op zoek naar opluchting na dit toch wel ongewone voorval. Nu is de barbeque heet en klaar voor de aanval op president Bush want die loog natuurlijk over de situatie zoals wij die hadden omschreven in het handboek van de kwaliteitsnormen in de wereld van onze fantasie. De fantasie laten we groeien en groeien en dus kunnen we de strijd aangaan met de buitenmenselijke wezens die gek genoeg niet als menselijk wezens konden zitten, maar liepen als grote skippyballen met onderzetters . Deze skippyballen stuiterden de snelweg over en kwamen in toen plotseling terecht in het kippenhok Verbijsterd keken ze om zich heen en bedachten dat ze konden veranderen in kippen met grote skippyballen natuurlijk een kip zei wat moet ik hier zonder haantje toch doen, want ik wil ook eens op de kuikens passen, maar ik hoor en en zie geen geen enkele politieagent met loeiende sirene als kip zonder vleugels rondvliegen door ....heel het ziekenhuis..... zusterkip zingt luidkeels terwijl zij de ......patient aan het....... temperaturen is en heel wat aambeien moet trotseren om in de diepte ...te kunnen komen... Hierdoor raakt het ...toch wel erg... heet aan de vingers, maar dat ...maakt toch niet... veel indruk op de stagemiep, die hier niet voor wegloopt. Ondertussen is het kookpunt bereikt en staat zij ...met beide handen... ...in het haar.. ...en dan ineens... ...is ze weer... ...terug in het... midden van de Limburgse mergelgrotten, alwaar ...de stalagmieten druipen... en de stalagtieten zien er anders.. uit omdat ze
niet hangen, dus ...gaan ze op... op handen gedragen naar boven kijken.  Van paarse nijlpaarden ...die je ziet.... hoor je weinig, hun geur verraadt eigenlijk alles, maar desalniettemin kun je ...erachter komen waar... ze vandaan komen... , namelijk uit het Hoensbroekse moeras. Hier waan je je als in een vis in het modderbad. En dat niet alleen, maar ...je kunt ook... een lekkere massage krijgen. Dat zie je meteen aan die grote handen professor Barabbas' nieuwe ...anti-rimpelcreme is echt... goed voor de..........

ik heb het ff opgegeven dit is pag 81, moet dus vanaf 82 verder gaan. iemand zin?VerbaasdVerbaasdVerbaasdVerbaasdVerbaasd??
Gelogd

groet Daniel
Leonieke
Senior lid
****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 38


lekker belangrijk


Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
« Antwoord #9 Gepost op: 25 Juni 2004, 13:09:56 »

Vanaf pag 82 dan:

nieuwe ontwikkelingen in de nieuwe verwentechnieken. Al met al het toppunt van een dagje lekker..l doorzakken want zonder massage is je dag niet compleet. en zonder biertje geen leven dat kan natuurlijk niet. In de krant maar wel in een vakblad voor kangaroemoeders met kinderen die zoekende zijn naar een pasklare vakantie in de schaduw van de de vereniging van de twee lullige ... oude omaatjes die altijd samen op kroegentocht gaan. beleven de tijd die zij vroeger als jonge wilde bloemen ook zouden langslopen om lekker de beest uit de sloot te trekken en dan door te spoelen in het toilet als twee vissen in een slootje. Plotseling begon het kangarookind hevig te spugen want de naschokken waren toch ongelooflijk erg voor het minuskule kale knakkertje dat ook zonder gynaecoloog ook wel eens heel vruchtwater in zijn bijholten zou kunnen gaan ontwikkelen en dat is natuurlijk in de donkere holten niet gewenst.
Al met al is het toch een vieze kleverige massa en ruikt een beetje naar datgene dat ook wel smurrie genoemd wordt. Desalniettemin ontstaat er zo langzamerhand een slijmbal die de verloskundige voorover laat uitglijden waardoor de gynaecoloog plotseling het hele zooitje per ongeluk in zijn navelpiercing hangt. Dan verschijnt er plotseling uit de duisernis het licht gevend diertje genaamd SEHER. Seher is ontstemd over het onjuiste handelen van de navelpiercing die dronken in het verkeerde teentje is geschoten en toen iets aantrof wat niet door de beginnende leerling veroorzaakt had kunnen worden. Het gevolg was complete chaos in het kippenhok, want er kwam ook een compleet getatoeeerde langharige jongeman met op zijn hoofd een honkbalpetje.Hij bewonderde de kippen en hij dacht blij dat ik gezien de omstandigheden niet zomaar met zijn nieuwe vriendin en haar zusje naar het kippenhok kwam. Gezien de angstaaanjagende gebeurtenissen van de afgelopen dagen besloten de kippen hun kop in de linnenkamer te steken en toen, een veiligheidsspeld bemerkten. Ze wisten niet of het incomateriaale wel of niet met die veiligheidsspeld veilig aangeprikt kon worden dus besloten ze om het toch maar niet zonder catheter te proberen. Daarom nemen ze een zuurstofkapje en plaatsen dat. De zuurstof veroorzaakt echter een lek met als gevolg een enorme explosie. Die verwoestte het kommetje tomatensoep van de opererende olifant die met zijn papieren servetje in verschillende vormpjes vouwde in de operatiekamer. Maar desondanks geen geen flauw benul had van de gevolgen voor het verdorde takje dat in de olifantenmest lag. Stinken deed het nauwelijks. Iedereen  was onder invloed van de wietlucht die verspreid werd dooreen lekkende gasslang. Iedereen wilde meer van die waterpijp. Dus verzonnen ze een hilarisch plan dat er als mistig en hallucinerend waanbeeld uitzag. Namelijk een vleesetende neushoorn die telkens weer z'n neus peuterde met een lantarenpaal. De neuspeuterende neushoorn stak zijn neus in de lantaarnpaal en keek of erg verbaast omdat het licht door zijn oren naar de waterpijp scheen.
Plotseling begon het bloemetjes te regenen. Waarop het gloeilampje Zijn vrolijke lichtje liet schijnen in de linnenkamer. Wat schuchter keek het naar de gillende interieurverzorgster die spontaan haar uniform begon uit te trekken. Ze keek hierbij als een professioneel ogende mannenverslindster en dacht nog daar zou ik wel eens een plumeau mee willen eten. Maar al haken daarom ging het niet. Opeens begon de muziek. Allen keken verbijsterd in de lucht. En van boven kwam een verschijning dat leek op een combinatie van supergrover en kermit de kikker.Zo wie doet het laatste stukje nog even vanaf pag 101?
Gelogd

Groetjes!!
Pagina's: [1] 2 3 ... 6 Print 
« vorige volgende »
Ga naar:  

Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media

Het ZiekenhuisForum is een initiatief van