ZiekenhuisForum

Interessante Ziekenhuislinks => Post hier relevante links! => Topic gestart door: Pieter Joziasse op 12 februari 2005, 23:18:15Titel: AEDwinkel.nl online!
Bericht door: Pieter Joziasse op 12 februari 2005, 23:18:15
Sinds vorige week online: De AED winkel, van de makers van o.a het ZiekenhuisForum!

We kunnen met recht zeggen: De goedkoopste AED's van Nederland en België! Vergelijkt u onze prijzen gerust met andere aanbieders in Nederland, wij zien deze vergelijking met vertrouwen tegemoet!

www.aedwinkel.nl

Verder nog het volgende:

Wij zijn in eerste instantie een winkel die AED's aanbiedt aan de klant, wij verkopen geen AED-cursussen. Sinds de start van onze winkel krijgen wij echter vaak extra informatie-aanvragen voor een AED-cursus op maat in de betreffende regio. Vaak wil de klant een AED combineren met een cursus.

Om die reden zijn wij van plan om een netwerk met AED-opleidingsbureaus op te zetten, met als doel om een landelijke dekking te bewerkstelligen. Het doel van dit netwerk is om de klant bij een opleidingsvraag door te verwijzen naar een dichtbijgelegen AED-trainingsinstituut. Dit heeft voordelen voor beide partijen: Wij kunnen de klant een pakket aanbieden mét een AED-training, en de aangesloten opleidingsbureaus krijgen zonder extra inspanningen te verrichten, extra personeel om op te leiden tot AED-provider (c.q. -instructeur).

Ons idee is om hiervoor een extra pagina binnen de AEDwinkel aan te maken met een overzicht van samenwerkende opleidingsbureaus, gerangschikt naar regio. Bovendien zullen we bij opleidingsaanvragen de betreffende klant doorverwijzen naar de dichtsbijzijnde trainingsorganisatie die bij ons netwerk aangesloten is.

Het opleidingsbureau plaatst in ruil hiervoor een banner van de AEDwinkel op de eigen website, en zal de winkel waar nodig promoten. (Dat zal niet veel moeite kosten, we zijn immers écht de goedkoopste van Nederland!). Er zijn verder geen kosten aan verbonden.

Heeft u interesse in deze vorm van samenwerking, stuurt u dan even een e-mail naar netwerk@aedwinkel.nl met de volgende gegevens:
- Uw naam;
- De naam, adres, woonplaats en website van uw opleidingsbureau;
- De aangeboden trainingen: AED-provider / BLS + AED-provider / AED-instructeur
- De duur van de training, aantal personen en de prijs

Heeft u daarnaast nog andere voorstellen om te komen tot een verdere samenwerking, om zodoende de krachten te bundelen, dan houden we ons vanzelfsprekend aanbevolen!

We horen graag van u!


ZiekenhuisForum | Powered by SMF 1.1 RC1.
© 2001-2005, Lewis Media. Alle rechten voorbehouden.