ZiekenhuisForum

Het Kippenhok => Het Kippenhok! => Topic gestart door: Pieter Joziasse op 27 September 2003, 20:42:27Titel: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Pieter Joziasse op 27 September 2003, 20:42:27
Hier volgt een samenvatting van het 3 woorden verhaal, met dank aan joanne!

Bijgewerkt t/m 26 september

Op een mooie zomerse dag in Waspik, schoot er een ambulance voorbij met loeiende zwaailichten en geopende achterdeuren.
Hij was onderweg naar limburgs grootste berg in het zeer zomerse landschap om daar een koe uit de mergelgrotten te halen.
Deze koe was verkeerd gestuurd door de hartchirurg die weleens een keertje zelf wilde melken.
Toen de ambulance merkte dat de zwaailichten loeiden en ze dus niet van de koe en de horens verlost waren, moesten nu toch dringend de twee verpleegkundigen erg snel hun diensten moeten aanvragen voor de komende kerst en oudjaar
wat natuurlijk altijd erg moeilijk is, aangezien de meeste verpleegkundigen wel eens lekker vrij willen om kalkoen, oliebollen en champagne te nuttigen op die laatste dag van het voorbijgevlogen jaar.

De volgende ochtend , 1 januari, ging om 11 uur de piket dienst in en het viel vies tegen om direct al aan het werk te moeten, met twee flessen wijn achter de kiezen.
De telefoon ging!
en we moesten op zoek naar de meest recente uitvoering van het reanimatieapparaat voor een oproep van een kangeroemoeder met kind.
Het kind had ondanks de waarschuwingen bovenop de ladder met een kopje zonder oor, gevuld met ondefinieerbaar vocht balancerend op de bovenste kapotte sport moeders buidel onderzocht.
En daar vond het kangaroekind een van de jeuk gek geworden ambulanceverpeegkundige (die) probeerde om het kangaroekind te sommeren vogelbekdiereieren te eten.
Maar het kind kreeg de hik en viel vervolgens te pletter op de betonnen vloer. De ambulanceverpleegkundige kon nog net voorkomen dat de hik van het kangaroekind desloot in rep en roer zou belanden.

Na enige tijd kwam er toen een man binnen die zei dat er buiten iets groots en eits roods op de parkeerplaats van de supermarktwas gevonden. Het had vier poten en leek op een bloederige aliën maar dan anders. Bijna beet hij met zijn door de tandarts aangescherpte lange hoektanden dwars door de voordeur van de ambulancepost, maar gelukkig brak er toen iemand zijn neus en zijn clavicula.
Gelukkig was de gipsverbandmeester aanwezig die vakkundig zijn houten been op het hoofd van zijn teamleider aanbracht om vervolgens het nieuwe rooster te verscheuren. Ze keken elkaar aan en barstten in tienduizend kliene stukjes. De gipsverbandmeester legde een suspensior aan en kleedde de paspop helemaal uit.
De gynaecoloog zuchtte die daardoor op het bed viel, alwaar dokter Bernhard van Strohalm-Wildebraas zijn lunch gebruikte om zijn nuchtere verstand te behouden.
Van schrik sprong deze een gat met een doorsnede van 5 meter in de onderliggende gipsverbandmeester. Deze gilde het uit van genoegen en haalde uit met zijn grote, gele hoektanden naar het paard van Troje. De tanden boorden zich vervolgens in het achterwerk van de ambulanceverpleegkundige waarbij deze tot ieders genoegen luidkeels kermde: "Dokter!!"
Er werd direct een patholoog bijgehaald die als specialisatie darmziekten had. Heftige urineproductie en bloedbraken was hij gewend maar wat hij hier aantrof ging hem door merg en lurven. Misselijk van het smurfensnot, groen en geel, besloot hij om door te gaan met zijn eigen dringende sanitaire behoeften.
Snel zocht hij naar zijn speculum en daarmee kon hij naar binnen glippen tussen de rode fluwelen gordijnen. Wat hij toen voelde was buiten alle proporties om superglibberig en stinkend. Het voelde alsof een grote paling op een fiets was platgereden op het dak van een space shuttle.
Je weet natuurlijk nooit wat daar allemaal gebeurt voordat de ambulance ter observatie vastgehouden wordt.
Plotseling verscheen er een leuke nachtzuster met een hele pan boerenkool met spek en worstjes en natuurlijk veel chocoladeijs met discodip en nootjes. Sterke koffie om weer nuchter te worden van een nachtje met zuster Clifia. Om vervolgens haar extra lange nagels weer te gebruiken om de jeuk op haar favoriete manlijke patiënt mee te verminderen.
De volgende dag bleek tot haar grote schrik dat ze haar pil in plaats van haar bril had ingeleverd bij de spullenhulp. Om ellende te voorkomen smeerde ze smeerkaas op de eerstedebeste voorbij vliegende schotel koud vlees met voorgewarmde NaCl 0,9% en jodiumoplossing.
Eindelijk was de anesthesist nu op zijn plek waar hij tot volgende week dinsdag rijst en poffertjes met stroopen appelmoes moet gaan bereiden.
De chirurg in spe dacht (dat) het tijd was om te gaan pingpongen met de mollige naakte bovenbuurvrouw. En dus pakte hij zeer enthousiast een pot stroop en smeerde die langzaam uit op de behandeltafel van de bovenbuurvrouw. Helaas gleed de bovenbuurvrouw de achterdeur uit.
Twee minuten later arriveerde de ambulance. Tot hun schrik was de defibrillator gesaboteerd te zijn door de patholoog die, ondanks het drukke vakantieverkeer met vrouw en kinderen zijn werk niet goed kon uitvoeren.
De patholoog dropte volslagen onverwachts een van zijn collega's met als gevolgeen grote chaos.
In aller ijl maakte hij van zijn witte jas een kussen om zo effe lekker te kunnen sucken, wat hij wel vaker doet.
Ondertussen gaan alle zusters pillen uitdelen aan was allesbehalve lekker dus was geen succes was het kotsen niet te stoppen, liters vlogen door de lucht en kwamen neer op de patiënten en de verpleegkundigen die bezig waren met het verschonen van de brancards.
Plotseling verscheen er een mooie, blonde, lange, goedgeklede panter op het toneel, die direct de gynaecoloog aanviel met een cervixbrush. Het uitstrijkje zat vastgekleefd aan de pingpongtafel. Het lukte hem maaramper om overeind te komen en het zoekgeraakte laken te draperen over de man van de SRV, maar toch lukte het na veel wikken en wegen de man op te nemen voor een grote beurt, waar de separeer voor gebruikt werd. De man wist niet meer wat hij doen moest. Daarom pakte hij snel een schaar en knipte een gat in de deur van de ambulance.
Toen klom hij op de steiger en vouwde van het papieren servetje een eend die kon moppentappen en (die) vertelde: "Er was eens....."
Helaas zakte de steiger door het dak van de ambulancepost. De eend kwaakte en probeerde de telefonist in rep en roer te stressen waardoor deze plotseling een hele harde scheet liet waaien. De patholoog schrok hier zo van dat zijn hik ineens oversloegnaar zijn kleine teen. Daarom sloeg hij met....


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: joanne op 13 Oktober 2003, 20:30:41
een hamer zijn vrouw op haar knieschijf om te zien of zij met haar oren bij haar grote teen kon komen. Natuurlijk kon zij met haar vinger haar neus niet achterstevoren zetten. Daar had ze de plastisch chirurg voor nodig, maar die was slachtoffer geworden van een razende orkaan genaamd Maxima. Door dit alles was de patholoog vergeten om koffie te zetten voor het paarse nijlpaard. Het nijlpaard riep: "HELP!!, zonder caffeïne red ik het niet om de trein van half twee naar Papanicolaou te halen want mijn skippybal is gestolen door een kangoeroejong dat met zijn tengels aan de zwaailichtknop heeft zitten klojoën." Dat is natuurlijk een groot probleem voor de verloskundige die het paarse kabinet volledig ontkent.
De minister van algehele onbenullige zaken riep: "Ik ben de grootste zak van deze regering en wil per 1 november de ziekenhuizen sluiten, want het moet maar eens afgelopen zijn met dat oppervlakkige gespeel."
Het ziekenhuispersoneel protesteerde hevig en dreigde de minister een rectumcanule per os in te brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Met hulp van een flinke zuster met baardgroei en het kangoeroejong, geassisteerd door de patholoog en vaseline ging de canule al glibberend in het oor naar de hersenpan om zich daar te plaatsen in de beschimmelde zaagselvlokken.
Hij voelde zich opeens erg duizelig worden en zag iedereen veranderen in prachtige nachtzusters zonder vestje aan over hun witte katoenen wikkelrokjes met slingers van struisvogelveren. Daar raakte hij zo emotioneel betrokken door.
Uiteindelijk gaf hij toe dat zijn houding wel erg ongebruikelijk was tegenover (zulke aardige mensen die zich zo) de persoon die zoveel moeite deed om de nederlandse verpleegkundigen te nomineren voor de AKO-literatuurprijs.
Ondertussen was het protest sterk toegenomen onder het IC bed, waar de broeder en zuster het gezellig hadden (ze testte van) met een verschrikkelijk gezellig bakkie kruidenthee die ook stimulerend werkte. Van........

bijgewerkt tot en met 13 oktober (p. 45)


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: joanne op 21 November 2003, 21:25:11
Van 's morgens vroeg tot in de late ochtend. Hierna sliepen ze de komende 3 dagen volledig onder een warme deken van lamawol. Toen ze wakker werden, merkten ze plotseling dat hun zakken leeg gegraaid waren door een stel grijpgrage verslaafde patiënten van het nieuw gebouwde Koningshuis aan de Hoensbroekse Vestingwal en dat was natuurlijk om misselijk van te worden van ellende. Buiten was het erg vies gaan ruiken, de kangaroemoeder met haar buidel vol met rotte vogelbekdiereieren was gaan braken op de ambulance van Bert en Ernie die, door de ernstige koude buiten, onderkoeld waren geworden. Ondanks deze ontwikkeling bleef iedereen lachen. Men hield het vlammetje onder de billen waardoor er een steekvlam ontstond die weer zorgde voor vliegende paniek en de broodnodige warmte.
De kangaroemoeder was haar handschoenen kwijt. Hierdoorhad ze erg koude handen en vieze nagels. Toen belde de ziekenhuishygiënist om haar eens helemaal na te screenen op mogelijke infectieuze aandoeningen.
Ondertussen was het al vroeg in Lutjebroek gaan sneeuwen. De wegen waren onbegaanbaar, mede omdat de sneeuwschuiver uitgegleden was over een bevroren bananenschil die erg slijmerig en bruin was.
Kruipend ongedierte liet een spoor van vernieling achter zich en plantte zich ongeremd voort met de grootste lol. Vandaar dat dit ongedierte snel en effectief alle menselijke sappen opslokte. De situatie liep hierdoor aardig uit de hand, met als gevolg verstopping van het rectale systeem en een gigantische puinhoop die er langs liep.
Huilend kwam Jan-Peter.....

Bijgewerkt tot en met p. 53


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 22 November 2003, 13:51:14
Bedankt voor de samenvatting. Zo wordt het tenminste weer een beetje duidelijk.  ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: joanne op 3 Februari 2004, 21:00:04
Huilend kwam Jan-Peter met laxeermiddel mee naar buiten om achter de bosjes te exploderen in een gigantische fontein van bagger. Gelukkig liep alles toch weer met een enorme snottebel het riool in.
De overvliegende helicopter bracht pepernoten en geheel onverwacht een grote zak geld. Hiermee kan Jan-Peter een schoonmaakbedrijf inhuren om de bagger uit de bosjes te laten verwijderen.
Na deze geslaagde baggersessie kwam Gerrit ook nog effe de boel bevuilen. Hij werd direct door de kangaroomoeder opgeruimd, ze schopte tegen zijn zere stuitje en bond vervolgens met een touniquet de cerebrale circulatie af. Eindelijk een definitieve oplossing voor dit irritante geneuzel in de vrije sector.
Feestende specialisten kwamen vervolgens om de hoek kijken, maar dat veroorzaakte een volgend probleem, dat van de bloemetjes en de bijtjes. Steeds besmettingen (bevruchtingen) vonden hun weg door de grotten van de Pietersberg.
Vandaag is het precies lang genoeg geleden dat Joanne haar zwemdiploma heeft gehaald zonder dat ze les heeft gehad. Gelukkig is daar morgen geen tijd voor gereserveerd dus kunnen we rustig slapen, want Joanne doet dat ook! Vandaar dat we nog niet wakker gebeld worden door mijn collega.
Nog voordat er ook kangaroemoeders met puntmutsen rondliepen, waren wij, analisten, alleen aanwezig en moesten we zien dat (we) het kangaroekind zindelijk werd. Zijn incontinentiemateriaal was op en dus de buidel rijkelijk gevuld met lichaamsbestanddelen. Hierdoor was het onvermijdelijk om alle personen te verschonen, want bouwpaketten kosten te veel moeite om in elkaar te zetten. Maar dat mag de pret niet drukken.
Ondertussen waren honderd kerstmannen druk bezig met de voorbereidingen van een groots opgezette carnavalsoptocht die zou duren tot diep in de ochtend. Hierna zou het mogelijk worden om te genieten van de kangaroemoeder die met haar zelfgebakken kerstbrood onderweg was naar het kippenhok op het Leidseplein in Amsterdam. Oliebollen en appelflappen vlogen door de tram en alle (alle) passagiers keken met goede voornemens naar deze lekkernij want voor je het weet is het oudjaarsavond en tikt de klok zijn laatste seconden weg.
Hopeloos was het nog niet, zover, voor Jan-Peter Balkenende want met Erica en de rest is het niet lekker oliebollen eten , dus kunnen we met een gerust geweten elkaar gelukkig nog recht aankijken.
Al met al lijkt het erop dat de kangaroemoeder met haar kind op hun pootjes terecht zullen komen in deze donkere ziekenhuisgangen zonder verwarming en verlichting natuurlijk. Maar deze ziekenhuisgangen lenen zich uitstekend voor geheimzinnige gedragingen welke vooral 's nachts zonder schaamte worden gebruikt door verpleegkundigen. Er gebeurt dan iets, dat je altijd bij zal blijven. De verpleegkundigen .. zwetend door de badkamers en de tuinen buiten. Aangekomen bij de mooie, ontklede, met betadine overgoten, knappe, jonge, rondborstige dame, gaat je hart sneller kloppen want je weet nooit wat er in de lucht hangt.
Na dit toh wel spannende gebeuren komt er een kater langs, die samen met een paars nijlpaard voetje voor voetje voortschrijden over de groene paden van het mooie Hoensbroekse landschap. Opeens liet het nijlpaard de kater van de buren opeten met chinese eetstokjes.....


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Kylton op 3 Februari 2004, 21:08:14
Thnx voor de samenvatting, Joanne!
Weten we weer een beetje waar het over gaat....... ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 5 Februari 2004, 18:34:00
Ja het werd weer eens tijd voor een samenvatting. Is was het overzicht alweer een beetje kwijt. En zoals ik al dat gaat het dus nog steeds helemaal nergens over.  ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Pieter Joziasse op 6 Februari 2004, 22:44:44
...Het moet niet gekker worden  ;D :-X


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: traumaheli op 24 Juni 2004, 22:08:13
en weer een samenvattign het was ff werk want het is al een tijdje niet gedaan maar hier komt ie:
van 3 feb (pag 70 - pag 81  )

Opeens liet het nijlpaard de kater van de buren opeten met chinese eetstokjes.....
en een hete kip met pindasaus Hierna een boertje en een boerinnetje op zoek naar opluchting na dit toch wel ongewone voorval. Nu is de barbeque heet en klaar voor de aanval op president Bush want die loog natuurlijk over de situatie zoals wij die hadden omschreven in het handboek van de kwaliteitsnormen in de wereld van onze fantasie. De fantasie laten we groeien en groeien en dus kunnen we de strijd aangaan met de buitenmenselijke wezens die gek genoeg niet als menselijk wezens konden zitten, maar liepen als grote skippyballen met onderzetters . Deze skippyballen stuiterden de snelweg over en kwamen in toen plotseling terecht in het kippenhok Verbijsterd keken ze om zich heen en bedachten dat ze konden veranderen in kippen met grote skippyballen natuurlijk een kip zei wat moet ik hier zonder haantje toch doen, want ik wil ook eens op de kuikens passen, maar ik hoor en en zie geen geen enkele politieagent met loeiende sirene als kip zonder vleugels rondvliegen door ....heel het ziekenhuis..... zusterkip zingt luidkeels terwijl zij de ......patient aan het....... temperaturen is en heel wat aambeien moet trotseren om in de diepte ...te kunnen komen... Hierdoor raakt het ...toch wel erg... heet aan de vingers, maar dat ...maakt toch niet... veel indruk op de stagemiep, die hier niet voor wegloopt. Ondertussen is het kookpunt bereikt en staat zij ...met beide handen... ...in het haar.. ...en dan ineens... ...is ze weer... ...terug in het... midden van de Limburgse mergelgrotten, alwaar ...de stalagmieten druipen... en de stalagtieten zien er anders.. uit omdat ze
niet hangen, dus ...gaan ze op... op handen gedragen naar boven kijken.  Van paarse nijlpaarden ...die je ziet.... hoor je weinig, hun geur verraadt eigenlijk alles, maar desalniettemin kun je ...erachter komen waar... ze vandaan komen... , namelijk uit het Hoensbroekse moeras. Hier waan je je als in een vis in het modderbad. En dat niet alleen, maar ...je kunt ook... een lekkere massage krijgen. Dat zie je meteen aan die grote handen professor Barabbas' nieuwe ...anti-rimpelcreme is echt... goed voor de..........

ik heb het ff opgegeven dit is pag 81, moet dus vanaf 82 verder gaan. iemand zin??????????????????


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Leonieke op 25 Juni 2004, 13:09:56
Vanaf pag 82 dan:

nieuwe ontwikkelingen in de nieuwe verwentechnieken. Al met al het toppunt van een dagje lekker..l doorzakken want zonder massage is je dag niet compleet. en zonder biertje geen leven dat kan natuurlijk niet. In de krant maar wel in een vakblad voor kangaroemoeders met kinderen die zoekende zijn naar een pasklare vakantie in de schaduw van de de vereniging van de twee lullige ... oude omaatjes die altijd samen op kroegentocht gaan. beleven de tijd die zij vroeger als jonge wilde bloemen ook zouden langslopen om lekker de beest uit de sloot te trekken en dan door te spoelen in het toilet als twee vissen in een slootje. Plotseling begon het kangarookind hevig te spugen want de naschokken waren toch ongelooflijk erg voor het minuskule kale knakkertje dat ook zonder gynaecoloog ook wel eens heel vruchtwater in zijn bijholten zou kunnen gaan ontwikkelen en dat is natuurlijk in de donkere holten niet gewenst.
Al met al is het toch een vieze kleverige massa en ruikt een beetje naar datgene dat ook wel smurrie genoemd wordt. Desalniettemin ontstaat er zo langzamerhand een slijmbal die de verloskundige voorover laat uitglijden waardoor de gynaecoloog plotseling het hele zooitje per ongeluk in zijn navelpiercing hangt. Dan verschijnt er plotseling uit de duisernis het licht gevend diertje genaamd SEHER. Seher is ontstemd over het onjuiste handelen van de navelpiercing die dronken in het verkeerde teentje is geschoten en toen iets aantrof wat niet door de beginnende leerling veroorzaakt had kunnen worden. Het gevolg was complete chaos in het kippenhok, want er kwam ook een compleet getatoeeerde langharige jongeman met op zijn hoofd een honkbalpetje.Hij bewonderde de kippen en hij dacht blij dat ik gezien de omstandigheden niet zomaar met zijn nieuwe vriendin en haar zusje naar het kippenhok kwam. Gezien de angstaaanjagende gebeurtenissen van de afgelopen dagen besloten de kippen hun kop in de linnenkamer te steken en toen, een veiligheidsspeld bemerkten. Ze wisten niet of het incomateriaale wel of niet met die veiligheidsspeld veilig aangeprikt kon worden dus besloten ze om het toch maar niet zonder catheter te proberen. Daarom nemen ze een zuurstofkapje en plaatsen dat. De zuurstof veroorzaakt echter een lek met als gevolg een enorme explosie. Die verwoestte het kommetje tomatensoep van de opererende olifant die met zijn papieren servetje in verschillende vormpjes vouwde in de operatiekamer. Maar desondanks geen geen flauw benul had van de gevolgen voor het verdorde takje dat in de olifantenmest lag. Stinken deed het nauwelijks. Iedereen  was onder invloed van de wietlucht die verspreid werd dooreen lekkende gasslang. Iedereen wilde meer van die waterpijp. Dus verzonnen ze een hilarisch plan dat er als mistig en hallucinerend waanbeeld uitzag. Namelijk een vleesetende neushoorn die telkens weer z'n neus peuterde met een lantarenpaal. De neuspeuterende neushoorn stak zijn neus in de lantaarnpaal en keek of erg verbaast omdat het licht door zijn oren naar de waterpijp scheen.
Plotseling begon het bloemetjes te regenen. Waarop het gloeilampje Zijn vrolijke lichtje liet schijnen in de linnenkamer. Wat schuchter keek het naar de gillende interieurverzorgster die spontaan haar uniform begon uit te trekken. Ze keek hierbij als een professioneel ogende mannenverslindster en dacht nog daar zou ik wel eens een plumeau mee willen eten. Maar al haken daarom ging het niet. Opeens begon de muziek. Allen keken verbijsterd in de lucht. En van boven kwam een verschijning dat leek op een combinatie van supergrover en kermit de kikker.Zo wie doet het laatste stukje nog even vanaf pag 101?


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 25 Juni 2004, 19:54:08
Ik weet niet hoe jullie de tijd ervoor vrij kunnen maken. Maar het is geweldig gedaan. Zo krijgen we weer een beetje een idee waar het over gaat. Over niets dus.  ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Tinus op 8 Juli 2004, 11:25:13

Word het niet eens tijd om een boek uit te geven ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: traumaheli op 9 Juli 2004, 00:49:05
whahahaha
geweldig idee,
ik ga kijken of het kan  ;D :D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Yvonne op 9 Juli 2004, 16:52:40
oke, alle beetjes helpen. Je krijgt er eenmuisarm van  ;D

vervolg vanaf 101 t/m 113

Deze verschijning zorgde ervoor dat het licht niet op kon vallen. Wat de intimiteit ten minste voor iedereen is toch iets wat je niet kon verzinnen.  Luister maar eens naar de woorden van onze koningin. Zij liet de poppetjes dansen van plezier. Buiten adem raakte een poppetje onverwacht toen het ruig ging in de Slaapkamer van Maxima en haar prins. Bernard keek hoe het paar zich snel verplaatste in de hoop dat de koniging zou uitbarsten in een ontstuitbare fontein van zwarte rook. Ze ging echter naar de warme bakker om wat croissantjes met een leuk gedichtje voor haar nichtje te halen. maar ipv croissants, kwam ze thuis met een gigantische doos met een hele grote blauwe vinvis, die namelijk niet zwemmen kon. Razendsnel belde ze de reddingsbrigade die met man en muis verging voordat ze de kans niet benutte die de vuurtorenwachter hen veranderde in een  gloeiende lichtkogel die in vliegende vaart terug in de  mergelgrotten belandde, waar dit verhaal begon, ook de Ambu met geopende achterdeuren was nog steeds met loeiende zwaailichten op weg naar Limburgs grootste berg die boven Hoensbroek dit keer geen Wijn maar bier illegaal vervoerde. Het ambu personeel was erg dronken van het feest dat was georganiseerd door een illegaal verblijvende padvinder die geld gevonden had in de buidel van een kangoeroe die gewond op de parkeerplaats was aangetroffen. Al met al kreeg malle Babbe een epileptisch insult toen zij met met haar hoofd in de buidel op de markt rondliep. Er moesten nogal wat mensen hard lachen om haar afgezakte sokken en haar groen-gele ski-muts, die ze tot groot vermaak tot over haar oranje voetbalschoen droeg. Hierdoor zag je net niet dat de kangeroe een buidel vol gestolen opiaten probeerde te op te snuiven. Met een intens rode neus probeerde ze de laatste greep in de buidel te verbloemen. Toch zag de kangaroemoeder kans om haar gestolen waar op de vrachtwagen te deponeren, terwijl de chauffeur bezig is met duistere praktijken zoals het reanimeren van een afgeschreven computer die zijn laatste geheugencapaciteit zojuist had verloren. door dat er steeds meer mensen aan geheugenverlies lijden. Al die mensen moesten vervolgens naar de it-specialist die hun vertelde, dat het zo niet nauw kwam met hun erg moeilijk geheugenverlies. Het is namelijk het -i love you- not virus. Daardoor staan er demonstraties gepland in de achtertuin van de… verder met 114


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 12 Juli 2004, 10:35:55
Prima gedaan Yvonne. Bedankt  ;)


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: traumaheli op 12 Juli 2004, 16:11:48
proficiat paul met je 600e post!!!!
lang zal hij leven, en feestjes zal hij geven
(nee hoor ik doe nie alles voor een feestje geh geh)


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 13 Juli 2004, 17:53:24
Dat feestje mote dan nog effe wachten. Ik ga namelijk voor de 10.000.  ;D ;D ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Yvonne op 13 Juli 2004, 20:08:00
Joo, dan mag je nog even  ::)


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: traumaheli op 13 Juli 2004, 21:00:49
klein eventjes dan maar,
maareuh je bent er nu wel van bewust
dat het zwart op wit staat
met heeeeel veel getuigen geh geh
dusseuh zet hem op he naar de 10000 geh geh


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 14 Juli 2004, 14:42:19
Mocht ik ooit in de buurt komen van de 10.000 dan zal ik het getal wel weer aanpassen. ;D ;D ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: traumaheli op 14 Juli 2004, 21:29:38
kan niet, ik heb het opgeslagen onder de naam
"FEESTJE PAUL 10000"
en dus... haha


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 14 Juli 2004, 22:29:42
Dan zal ik dus op tijd moeten stoppen, helaas.  ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Yvonne op 15 Juli 2004, 19:08:15
wordt het je warm onder de voeten Paul  :o


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 16 Juli 2004, 05:21:47
Een beetje wel. Maar ik heb nog effe de tijd.  ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Marlice op 25 Augustus 2004, 21:34:37
114 t/m 129

…..welbekende en gewaardeerde pino uit sesamstraat die al voetballend totaal instortte, want op de vooravond van de demonstratie dronk hij liters plopmelk met een grote vleug alcohol. Ondertussen was het moment aangekomen dat de andere bewoners verschoond moesten worden, van heel veel grote boodschappen, dus stak de broeder een kaars aan en daardoor keerde de kangaroomoeder haar buidel binnenste buiten waardoor haar jong met zijn driewieler hals over kop uit de buidel viel en scoorde stom toevallig een 3-punter, want basketbal is de sport
van Dick Advocaat , die niet kan voetballen. Hierdoor kwam het Nederlands elftal in de publiciteit Niet dat dit vleugels gaf aan linksbuiten Robben maar die wissel was een hoogtepunt in de Nederlands wissels. Advocaat heeft daarmee zich van zijn slechtste kant laten zien. Al met al was het weer rustig op het voetbalveld, dus heeft advocaat een poosje respijt voordat het weer gaat onweren boven de parkeerplaats van het ziekenhuis in tasmanie waar geen nijlpaarden voorkomen. Ondertussen ontstaat er een orkaan in de kleedruimte van de verpleegkundigen omdat er mannen zijn binnengeslopen die naar blote neushoorns staan te koekeloeren. Door dit voorval schrokken de verpleegkundigen zich lam en reageerden nogal heetgebakerd. 1 van de verpleegkundigen zei: Hup Holland Hup. En toen kwam een naakte lama ten val door de soap die met zomervakantie was. gestopt i.v.m. vlammenwerpers bleek het verstandig om voor enige afwisseling te zorgen maar dat het niet vanzelfsprekend was bleek wel uit het feit, dat de olietanker diep was gezonken in de diepste diepte van het meer Logness waar het monster ronddoolde. Het nijlpaard kwam ook even kijken in het hok waar de kippen nog steeds niet op stok waren gegaan. Het werd dus weer wat stiller aan de overkant door de finale Portugal Griekenland die Griekenland onverwachts won! Dit resulteerde in een heel groot feestelijk versierd Panathinaikon , waar de feestende menigte niet wist dat er stiekem een vliegtuig onderweg was met nijlpaarden om vijvers in Nederland te gaan om er eens lekker in los te laten. Maar de slurf van de stofzuiger zwiepte ongecontroleerd alle kanten het bier van de tafels af. Hierdoor werd het een grote troep op de grond naast de bbq willen wij natuurlijk ook iets lekkers te drinken. Want zonder die overheerlijke non-alcoholische drank kunnen kunnen wij eenvoudig niet missen op zo'n geweldig tuinfeest.
Met ons allen gingen we op weg naar een groot overdekt beregezellig hutje waar een waarzegster spreekuur hield en toen die alles uit de glazen bol haalde begon het ineens heel hard te onweren en sneeuwen maar onze bezemsteel bleef ferm overeind. Die bezemsteel was gesneden uit een hout dat niet overal vrij verkrijgbaar is. Het beste is om dan een speciaal recept aan te vragen. Dit kan bij Ti Ta Tovenaar of Vader Abraham. Zij geven je een lijst met namen van smurfen………..
 :P :P :P


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 1 September 2004, 13:25:19
Bedankt voor de samenvatting. Zo zie je maar weer adt het echt nergens over gaat.  ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 1 September 2004, 21:16:57
Nog een stukje:

130 - 142

‘..…zoek de beste groen met gele smurf eruit en laat Azrael hem knielen op de plaats waar vroeger die hele grote bril van Brilsmurf in de put in het bos vloog en die daarna nooit meer kon kruipen en dus last had van vliegangst. De oplossing lag voor de hand: hij moest naar een rehabiliteitskliniek. Daar was ook Azrael aanwezig en die is een afkickprogramma gestart. Dit programma ziet er net zo grappig uit als hoe het klinkt. Je moet er ’s morgens als eerste een litertje of  twee zuivere zuurstof voor tot je aan de kleanprep kunt gaan. Voorwaarde is een goede ventilatie en circulatie. Dit alles onder het mom baat het niet, baden is beter dan wassen met een vies oud vodje. Om terug te komen op de ventilatie en circulatie, want dat zijn wel hele uitgebreide begrippen die de nodige aandacht zeker niet aan zich voorbij moeten laten gaan, want de olympische spelen vergen alle aandacht. Daardoor is het mogelijk met de aankomende hittegolf circulatie te snowboarden naar het land waar het allemaal ooit van de grond gehaald wordt waardoor iedereen nu vol spanning en sensatie wacht op de kanon die niet af wil gaan. In plaats daarvan duikt er ineens een witte duif op uit het donker van de duiventil van onze gewaardeerde dokter Phil. Na een psychische evaluatie kwam men op het idee om een paarse hoofddoek voor zijn mond te doen. Hierdoor werd het gesprek een stuk fleuriger maar ook de hulp van de grote, groene olifant met enorme mee-eters op zijn tong en staart. Dokter Phil had een oplossing ervoor en ging enthousiast door het lint met op zijn hoofd een enorme puntmuts. Hij was van de planeet planet internet en wilde graag een adsl verbinding maar kreeg toen helaas een intraveneuze verbinding waardoor veel informatie via de lijn verloren ging. Plotseling gebeurde er iets met de intraveneuze koelinstallatie, waardoor het feestje helaas niet doorging maar wel voor verkoeling zorgde. Nu is het dr. Phil eindelijk gelukt om in een hele kleine glazen bol te kijken wat er zou gebeuren te zien zijn over het ziekenhuisforum? Wat hij zag is een wonder op zich, want hij zag dat over een tijdje, er iets heel interessants maar gevaarlijks zou gebeuren. Er was namelijk een tandarts lid geworden van de vereniging voor grapjesmakers in opleiding…..’


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 2 September 2004, 16:16:40
Prima werk, ga zo door.  ;)


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 6 September 2004, 15:17:04
Nou jouw beurt weer, Paul!


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 6 September 2004, 16:05:56
Ik lees het wel.  ;)


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 6 September 2004, 19:10:02
Ook goed hoor!  ; ;D ;D ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 19 September 2004, 20:34:18
Voor de liefhebber nog een stukje:

143-150

En dat is hoogst merkwaardig voor tandartsen, want als tandartsen lucht krijgen van met lachgas gevulde balonnen kan je het wel schudden. Hierdoor ontstaat er een soort van kangaroo-effect, waardoor de grappen maar blijven komen. Vooral over de baby-tandartsen. Want baby-tandartsen zijn goed in het andersom draaien van babykrullen die scheef staan door de zijwaartse zwaartekracht. Daarom lijkt het alsof ze een soort luxatie hebben, onderzoek wijst op een cerebrale luxatie. Met spoed wordt er een set rectumcanules ingebracht, zodat de druk van de ketel gaat waardoor het fluiten weer gemakkelijker wordt. Dat lucht op! Maar wat gebeurd er al de lucht zich vermengt met de inhoud van de dampende spoelkeuken de catheterzak, dan krult de neus van de catheter naar rechts, waardoor de darmperistaltiek draait en een onmogelijke wending onafwendbaar lijkt. Rennen is de enige oplossing, heel voorzichtig dat wel, maar toch zo snel als je denkt te kunnen want voor je het weet ben je de pisang. Het groene mannetje was ondertussen gaan langlaufen op smurrie gemaakt van paarse koolrabi en andere felgekleurde en lekkere viezigheden, hij gleed door tot aan de voet van een heel groot vleesgeworden gestalte. Het bleek de keurslagers achterbuurvrouw te zijn die op haar verjaardag gevallen was en drie weken lang met haar vleeswaren onder haar toupet heeft rondgelopen. De beestjes kwamen in grote getalen naar buiten gekropen toen de laatste maden eruit floepten. Toen de achterbuurvrouw haar wasgoed binnenhaalde dacht ze ineens...


Wannneer wordt het script naar de uitgever gestuurd?  :P :P :P


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 20 September 2004, 01:39:37
Geen touw aan vast te knopen. Maar leuk is het wel. En een grenzeloze fantasie.  ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Kylton op 20 September 2004, 05:05:59
Vooral in de n8dienst, als het errug rustig is (zoals nu) en je een beetje melig bent, is het erg vermakelijk ;D

Greetz.


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 24 September 2004, 02:02:07
Dat feestje mote dan nog effe wachten. Ik ga namelijk voor de 10.000.  ;D ;D ;D


Dit is het originele bericht.  8)
En meteen de aanpassing erachteraan.  ;)
Citaat
Mocht ik ooit in de buurt komen van de 10.000 dan zal ik het getal wel weer aanpassen.    

Niet vals spelen traumaheli. Als jullie een feestje willen, misschien dat de administrator iets kan regelen.  ;)


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 12 November 2004, 22:14:44
Voor degenen die in de nacht zitten, nog effe een stukje om te lezen:

151 – 177

aan zonnebrand en smeerde dit op het puntje van haar neus, want dat zou anders helemaal doorzichtig worden en dat kan gevaar opleveren voor de volksgezondheid, want zo’n vlekje is en blijft natuurlijk voor het milieu een extra belasting. En de volksgezondheid wordt er ook dan alleen maar onder de loep gelegd en van dichtbij bekeken. Door dit van dichtbij ui te pluizen, de bevindingen zijn wat dat betreft niet erg voorspelbaar. En dus komt er een vervolg op dit toch al omstreden bericht. Het vervolg begint zich nu te vormen naar een ondefinieerbaar einde, want morgen is alles weer anders en blijkt alles verzonnen en uit een sprookjesboek gekopieerd, plagiaat gepleegd, om over fraude nog maar te spreken. Fraude en nog veel strafbare feiten zijn in de doofpot klaargestoomd om wereldwijd uitgezonden te worden. In vergelijking met het internet is dta een medium dat wereldwijd bekend is geworden door zijn anonieme en erg vertraagde informatiestroom waarbij het opvallend vaak gebeurd dat vitale gegevens verdwijnen via een achterdeur en deze nooit meer via de voordeur terug komen. De kelderdeur is echter wel een mogelijkheid om binnen zes minuten openen maar dan beleef je het. Vrijdag komt pas de vuilniswagen om 05:00 uur aan. Veel te laat voor de ambulance want de ambulanceverpleegkundige haat de vuilnisman, en zijn vuilniswagen  stinkt als een druppel parfum op een brandende koekenpan. Hierdoor komt de serveerster in de problemen, want ze gebruikt die parfum die de ziekenhuishygiëniste eigenlijk al niet goedgekeurd heeft. Omdat door het gebruik de ontsmetting niet meteen de patiënt, maar ook het luchtfilterroostertje in het kerktorentje verstopt  is, waardoor de smurrie langzaam naar beneden druppelt. Al met hoge snelheid dendert de hygiënist door de donkere kelder van het oude baby tandartsengebouw om overstroming te creeëren van up&go’s. Als dit lukt dan weten we ook of er misschien een aantal kangeroemoeders met hun kleine voetjes en hun lange harige tengels aan het plafond hangen, want zo’n overstroming is natuurlijk niet niets. Ondertussen is het ook duidelijk of de gynaecoloog al onderweg is om de koe van de vriend van de bakkerszoon te melken en hem daarna de hoorns te wassen wat trouwens hard aankomt voor zo’n kleine zielige koe. De gynaecoloog was naar zijn vrouw gereden, maar reed de OK in omdat hij ranje met een rietje had gevonden in een glas ranja, waardoor het bier nu niet meer met dat rietje kon worden verkocht. Door de glasblazer werd het anders verteld, die zei dat bier en rietjes goed te combineren zijn, want koolzuur en ranja gaan prima samen, maar pas op met gelijktijdige toediening, kans op explosiegevaar wat een enorme vuurbol van ranja en koolzuur kan veroorzaken, feitelijk gezien een koolzuurbom dus. Ondertussen in de buurtsuper is het een ware Hype om roze sandalen te kopen. Hierdoor is de flower-power-periode wederom aangebroken in alle hevigheid. Sinds het gebruik van Viagra echter is het spammen per seconde door het mannelijk geslacht enorm gestegen. Zoveel stijging had niemand. Roze bloemetjesonderbroeken wil ik wel eens uit groen gras plukken. En daarmee is het dus een raadsel waarom de roze bloemetjesonderbroeken in het gras beland zijn, want gras heeft toch normaliter een afstotingsreactie op bloemetjes en op roze bloemetjesonderbroeken in het bijzonder. Het zwangere kuiken voelt al even aan het gras voor hij zijn picknickmandje en zijn kleed er op legt en zijn fles rode wijn en natuurlijk eieren er op zet. Daarna gaat hij het paasontbijt met zijn hele grote familie op zolder nuttigen, want dat is waar het doorsnee kuiken niet meer komt. De zolder echter hangt vol met slingers vanwege het koninklijke feest binnenkort los zal barsten. Ondertussen was het ook al het nieuws, dat prinses Marco haar geslacht opnieuw heeft laten bypassen door middel van een omstreden nogal klungelig uitziende Mamma-augmentatie die echt nergens op slaat, maar die toch verrassend zinvol bleek te zijn. Door het implanteren van meer hersencellen die tot effect hadden dat alles uitpuilde, waardoor een bril overbodig leek te worden. Zijn oren daarintegen waren dusdanig paars met een verkeerd ingezwachteld sponsverband zodat hier toch wat gelig viesruikende substantie naar buiten gleed richting het ziekenhuis in Almelo, waarna het verder snelde naar kamer 312 in het gemeentehuis van Parijs. Het geluid was op kilometers afstand al te horen. Van alle kanten kwamen ambu’s naar de plek des levens en veroorzaakten een lange rij met jonge meiden en hun vaders. Zij keken naar de grotten van Pamela Anderson en haar big boobies. Haar “boobies” echter liepen langzaam leeg maar dat kon haar Tommy er niet van weerhouden er leuke brilletjes op te zetten, waardoor het leek alsof het maanlandschap blind was en vol zat met pussige drilpudding en een ondefinieerbaar goedje dat als trixipudding in plakjes kon worden gesneden. Gelukkig was Silvie er om de boel te sussen met behulp van een tik op de spijkerkop die

Errug leuk om het zo terug te lezen  ;D
Volgende keer toch maar kijken of er alinea's gemaakt kunnen worden.... Poeh, wat een lap tekst.... ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 13 November 2004, 18:44:05
Bedankt Vleekie voor de samenvatting. Leuk om te lezen dat het dus echt nregens over gaat.
Misschien kunnen we het ooit nog een publiceren.  ;D


Titel: kangoeroe
Bericht door: marjolein klunder op 16 November 2004, 16:53:47
love marjolein!!!!!!!!
groetjes en kusjes

SJOERD


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 16 November 2004, 21:27:29
Een "stille" liefdes verklaring????????????????????


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 16 November 2004, 22:27:29
Vooral stil!!! ;D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 17 November 2004, 11:59:36
Misschien wil ze zich nog wel registreren. ;)


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 17 November 2004, 18:35:30
Wie weet is ze al aangemeld, en is dit een toenaderingspoging!  ;D Ben benieuwd!


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Wurmie op 18 November 2004, 00:03:54
Nieuw op het ziekenhuisforum:

Anonieme contactjes...

 ;D :D


Titel: Re:Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 18 November 2004, 14:33:33
Kunne we misschien een aparte rubriek voor aanmaken. Dan zal het wel storm lopen.  ;D


Titel: Re: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 23 Januari 2005, 21:20:21
Voor wie zin heeft om nog een stukje onzin te lezen:

177 – 203

Bijna begon te roesten en dus een glas cola!!! Maar gister middag was de ranja op en dus de cola ook. Was er eigenlijk nog wel iets nieuws over de buurvrouw te vertellen? Zoals altijd begon ze de was in de hakselaar te spoelen met een zuur oplossing. Dit ging helemaal aan de kook waardoor Tommie weer moest braken, want de buurvrouws bh bleek toch uiteindelijk toch een heel klein beetje te groot en te opgeblazen waardoor een misverstand ontstond over de maten van het paarse kuiken, die pas eergisteren nog in de braadpan was aangetroffen. Het kuiken was nog half bevroren en helemaal paars met nog wat zilveren veertjes op de harige tenen en kleine vingernageltjes. Er ontstonden scheuren en toen zag je een erg groot gat tussen de schouders maar in de rug zat een groen kloddertje van een kwastje verf gebruikt door grote smurf. Dit groene kloddertje zag eruit als iets wat al geruime tijd niet zat te broeien, maar zat te hopen op betere tijden. Toen begon het hele orkest een sinterklaasliedje te neurieën en ze gebruikten een nieuwe versie van een kerstliedje om het oude in het doofpotje te kunnen stoppen. Na dit geheel trad men met blote voeten op hete kolen, want dat is waar het was heet. Maar er waren ook ijsjes die wat koeling gaven in deze hete wintermaanden. De ijsjes waren een beetje raar gekleurd, maar smaakten wel erg zoet. Zij had ondertussen met de soeplepel in de vissenkom staan lepelen wat de goudvis als haaievinnensoep opgedient dacht te krijgen. Hierdoor raakte hij psychotisch en flipte waardoor hij acuut opgenomen werd in het kippenhok en daar de best mogelijke therapie kreeg om te bewerkstelligen dat hij weer vakantie kon houden. Toen het eindelijk allemaal voorbij was reed hij tegen de buurvrouw aan, “aaauw!” gilde ze…..en mepte er vervolgens rigoreus maar lief, zacht en aardig op los. De buurvrouw klaagde steen en been over haar grote maar vooral vette moedervlek op haar grote vette linker geopereerde onderarm. De moedervlek werd door een broeder bekeken op een heel smerig tafeltje, die door alle viezigheid aan alle kanten zat vastgeplakt, het verbaasde de piep jonge arts dat de moedervlek er in het midden van de geamputeerde onderarm zat. Ineen knapte er iets aan de buitenkant van haar kleine oorlelletje, waardoor de bloeddruk drastisch daalde. Ze werd shockerig!!! Plotseling verscheen er een mooie verpleegkundige met een heel klein hartje, en een hele grote bos uien op haar mooie uniform. In plaats van de patiënt te redden begon ze eerst haar nagels te lakken met een middel tegen huisstofmijt. Dit vervelende goedje had als vervelende eigenschap dat het andere gespuis ook verdween. Zelfs met een grote aardbei op haar rode brandblusser die een paarse wolk met een enorme knal tevoorschijn toverde. Hierdoor werd het hele kippenhok in een keer met een sfeervolle mist gevuld. Maar toen alles weggetrokken was stond er opeens midden in het hok een levensgrote ijsbeer. Deze was, ondanks de warmte nog niet terug van weggeweest, want hij voelde zich in het kippenhok heel erg alleen. Hij voelde zich in zijn hempie nogal bloot en toen was er ook nog die verschrikkelijke sneeuwman die met zijn stinkende zweetvoeten op de bank lag terwijl de tv nog aan stond op het erotische kanaal. Hier was net nog iemand geweest die naar een kleinigheidje aan het doen was. Toen de deur plots met een harde verenkussen tegen de muur aan spatte. De ravage was enorm. Overal lagen de restanten van het uiteengespatte, kapotte kussen. Het dons wervelde langs de benen van het slachtoffer naar beneden, om te belanden op de ijsvloer. Met grote slagen kwam hij dichterbij om in de aanval te gaan. Jochem had schuim van zijn gezicht tot aan zijn linker elleboog. Hierdoor was hij belemmerd in zijn zicht. Hij zag de bui al hangen. De grote, boze Jochem zag er geen been in. Maar oma’s kanarie daarentegen had er zag het allemaal langs de ruiten naar boven druppelen. Door dit alles concludeerde de kanarie dat hij behoorlijk in de nesten met zijn eieren zat. En daarom ging hij hulp halen bij de melkboer die op de boerderij woonde. Hij vroeg de melkboer of hij gebruik mocht maken van de koeien met paarse vlekken. Die geven namelijk bruine milka chocolademelk. En dat is natuurlijk niet voor de melkboer zelf, maar voor de kanarie. Al snel kreeg de kanarie uitslag van al die donkerbruine rotzooi. Van top tot snavel liep alles door elkaar.


Titel: Re: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 23 Januari 2005, 22:57:14
Bedankt voor de samenvatting. Ik weet nog steeds niet waar het over gaat.  ;D ;D ;D


Titel: Re: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 24 Januari 2005, 10:22:13
Moet zeggen dat ik de draad van het verhaal ook een beetje kwijt ben... Zit er trouwens wel een draad in dit verhaal??? :P


Titel: Re: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Wurmie op 25 Januari 2005, 17:40:21
Als er al draad in zit, zit die vrijwel zeker in de knoop.  ::)
Hij is in ieder geval niet rood.


Titel: Re: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 26 Januari 2005, 00:54:26
Hihi, zal ik hem dan nog wel even rood maken??  :P


Titel: Re: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Anoeshka op 30 Maart 2005, 19:46:24
203-228
Het resultaat is buitengewoon noemenswaardig te bekijken, want ineens draaiden beide ogen van het kleine vliegje ernaast helemaal richting schedeldak, waarop de knalgroene kanarie zijn dierlijke instinct niet meer kon bedwingen en het kleine vliegje met een hap op een blok houtvast te spijkeren.
 In het donkere winter wonderland bleef bleef de achtbaan maar rondjes maken.
De geopereerde koe zag plots hoe de buurvrouw zijn of haar stok in de gloeiende of juist koude ranja mét rietje heen en weer zwaaide voor Sofietje.
Die op haar beurt weer eens koffiedik aan het kijken was.
Al snel reageerde de theemuts hierop door met al haar wilde haren op de wind te deinen (mee).
Natuurlijk kon het niet veel schelen of de windmolen viel bijna om, door een hechting aan de  subcutis vande kanarie.
Als  klap op de vuurpijl kwam er ook nog een tandarts met grote tang in zijn knuistjes geklemd de kiezen inspecteren op voorhoofdholteontsteking. Hij zag een grote, vrolijk pulserende tumor bij de amandel.
Kon deze echter niet op tijd vangen waardoor alles in het honderd liep.
Hierna kookte de aspergesoep die oma klaargemaakt had, over.
Een vreemde smaak hield hij er aan over toen er bonkies in zijn soep muziek rond zwommen.
 Hij hoorde van alles.
Van mozart tot bach en via de A16 naar de ceh als we daaraankomen tenminste...
De volgende avond was het erg slecht gesteld met het   treinverkeer in het noorden des lands.
De conducteur dacht dat het nog wel zou gaan.. als donald duck kon komen helpen.
Helaas voor de conducteur was donald de avond daarvoor flink op zijn staart getrap en had daarom geen zin om plezier te maken.
Door katrien haar toedoen stond de conducteur nu in z'n hempie. Daardoor kon men zijn borsthaar met gemak epileren.
Bij elke schreeuw vlogen de passagiers via de nooduitgang naar het nieuwe grasveld waar de barbeque al was aangestoken en de frikandellen klaar lagen.
Eet smakelijk allemaal!!!  waren begonnen ze allemaal tegelijk de mayonaise en curry over de frikandellen en elkaar te spuiten.
Het werd allemaal erg gezellig en een zooitje.
Tot de interieurverzorgsters met hun zwabbers begonnen te zwaaien.
Hierdoor begon alles erg wazig te zien en blinkte de gang binnen ook niet meer.
De enige conclusie was om de barbeceu gewoon gezellig te beendigen en ergens anders te gaan feest vieren.
De kangaroe kwam met haar jong in de afwasmachine terecht, net op het moment dat het heet werd door het afwaswater.
De gevolgen waren niet te overzien.
De jonge kangoeroe had veel schuim in zijn oren van de wasmachine dus ging hij tegen zijn zin toch naar de grote waterval om de boel schoon te spoelen.
Hij kwam er achter dat zijn moeder geen moment aan handdoeken had gedacht.
logisch dus dat hij nat bleef.
Maar niet getreurt want de zon scheen dus niet waardoor hij naar Mars vloog met een UFO die maar twee kleine zeer kleine mini... raampjes had waardoor hij niets kon vinden in zijn handtas.
Daarop ging zocht hij in zijn oude handschoenen naar zijn boterham van twee weken geleden.
Hij kon zich niet krabben want door de beschimmelde boterham waren zijn vingers bevuild.
De marsmannetjes wilde hem ook nog even duidelijk maken dat hij niet zo kon doorgaan met het kweken van schimmelkaas en roombotersoezen. De afterburner werd aangezet en daarop volgde een enorme explosie, want de afterburner vatte het niet helemaal ook niets aan Met volle toeren jaagde hij doorhet huis heen  en weer en belande pardoes in de gevangenis waar het erg gezellig bleek te zijn.
samen met de eendjes en de andere nijlpaarden en er was geen warm water meer.
Het nijlpaard ging kopje onder waardoor de vissen in acute ademnood kwamen door zuurstof gebrek.
Hierop reageerden de nijlpaarden furieus omdat ze door al de consternatie nu met een poot vast zaten in een emmer met rode verf die best heel kleverig was.
 Al met al een vervelende ervaring voor de nijlpaarden die tevens  een ongelukkige jeugd mee moeten maken.
Toen ze pas op hun rug in het grasaardbeien met slagroom  lagen te eten,
kwam Mysterieuze Kees Een onderwereld figuur even op de pijnlijke plek van de kleine kabouter die toevallig voorbij kwam lopen, duwen.
Kees wilde een groen plantje plukken maar vond de blaadjes nog te licht van kleur.
Daarom besliste hij zelf om het zelf om het licht nog even uit te doen. 


Titel: Re: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 31 Maart 2005, 13:00:01
Wow weer een stukje voor het boek bij elkaar!!!


Titel: Re: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Paul SEH op 31 Maart 2005, 19:35:13
Geweldig zo'n verhaal dat helemaal nergens over gaat. Wanneer gaan we het publiceren?  ;D


Titel: Re: Samenvatting 3 woorden verhaal!
Bericht door: Vlekkie op 4 April 2005, 21:01:42
Ik ga het boek vast reserveren bij de boekhandel ;D